سخن مدیر:

چگونگی حذف حساب کاربری یاهو

دسته‌بندی: آموزش,اینترنت
2 دیدگاه

img_582229d5420ce

بنا به دلایلی شما ممکن است بخواهید حساب های قدیمی یاهوی خود را حذف کنید. اگر هنوز هم اطلاعات مهمی دارید می توانید از قبل آن ها را دستچین و دانلود کنید تا در صورت حذف حساب کاربری، اطلاعات ضروری قدیمی را از دست ندهید.

ایمیل ها و اطلاعات دیگر خود را دانلود کنید

حتما می دانید که حذف حساب کاربری یاهو یعنی حذف تمامی اطلاعات مرتبط با حساب. از جمله ایمیل ها، اطلاعات تماس یا رویدادهای تقویم. پس مطمئن شوید که از اطلاعات ضروری قدیمی خود نسخه پشتیبان تهیه کرده اید.

حفظ هر یک از موارد بالا متودهای خاص خودش را دارد. می توانید از اینجا برای هر کدام اقدام کنید.

مطمئن شوید که دیگر نیازی به آدرس حسابتان ندارید

از آنجایی که شما در حال حذف اکانت خود هستید و با این کار دسترسی به حساب را از دست می دهید پس کاملا مطمئن باشید که نیازی به این حساب قدیمی نیست.

بسیاری از خدمات آنلاین بانکی، شبکه های اجتماعی، کارت های اعتباری یا فروشگاه ها و سایت های مختلف از آدرس ایمیل کاربران خود را کنترل می کنند پس مطمئن شوید که حساب کنونی جایی در برنامه های شما ندارد. اگر ایمیل خود را حذف کنید در حالی که هنوز هم خدمات مهم به آن مرتبط هستند ممکن است خدمات شما با مشکلات اساسی روبرو شود.

نحوه حذف حساب یاهو

شما می تواند از داخل خود وب سایت یاهو به انجام این کار مبادرت کنید. یاهو هشداری به شما می دهد که ممکن است دیگر نتوانید حساب حذف شده ی خود را بازگردانی کنید اما می توانید حساب جدیدی بسازید و از امکانات استفاده کنید.

برای حذف حساب کاربری یاهو به قسمت فسخ صفحه یاهو بروید: Terminating Your Yahoo Account page. سپس با حساب خود وارد شوید.

img_58222692998fb

 

به شما هشدار داده می شود که می خواهید دسترسی به تمامی اطلاعات مرتبط ار جمله هرگونه خدمات پرداخت از بین بروند. حساب کاربری شما پس از 90 روز حذف خواهد شد. پس افراد دیگر قادر به ثبت نام این حساب خواهند بود. پس اگر نمی خواهید در آینده هیچ کسی امیل شما را داشته باشد، همین الان از ادامه کار دست بکشید 🙂

img_582226c41aed6

هنگامی که مطمئن هستید که حساب مذکور حذف شود، باید در صفحه بعد رمز عبور اکانت خود را مجدد وارد نمایید و سپس کد کپچای ارائه شده را درست و دقیق وارد کنید و نهایتا روی “فسخ این حساب” کلیک کنید.

img_5822274018c02

با این کار شما به یاهو اطلاع می دهید که دیگر این حساب را لازم ندارید و میخواهید آزاد کنید و نهایتا طی 90 روز آینده از بانک های اطلاعاتی یاهو حذف می شود.

img_582227964aeea

بازیابی حساب حذف شده

اگر تصمیم گرفتید که حساب حذف شده خود را بازگردانی کنید  recover your Yahoo account  هنوز هم شانس هایی دارید.  البته توجه کنید که تنها قبل از تمام شدن فرصت 90 روزه فرصت این کار را دارید. قبل از اینکه شخص دیگری حساب شما را از آن خود کند.

پس از صفحه ی Yahoo Sign-in Helper page دیدن کنید و وارد شوید و با ارایه ی جزییاتی از حساب، هویت خود را مشخص کنید.

فعال سازی مجدد حساب شما ممکن است مدتی به طول انجامد ولی در این بین برخی اطلاعات هم از بین خواهند رفت.

 

منبع: How To Geek

  • نویسنده
    سید محمد میرهاشمی
  • تعداد بازدید
    بازدید : 927
2دیدگاه فرستاده شده است.
شما هم دیدگاه خود را بنویسید
  1. سید محمد میرهاشمی :
    15 بهم 95

    Firefox 51.0 Windows

    موفق باشین






نوشته‌های ویژه
اخبار ویژه